Druženje članova povodom 66-tog rođendana Udruge sportskih ribolovaca

Svim članovima čestitamo 10.04.2018. - 66-ti rođendan Udruge sportskih ribolovaca Vitez

 

Gost Udruge sportskih ribolovaca bio je i načelnik općine Vitez gdin. Tomislav Bošnjak-Matić kojem se predsjednik USR Vitez Dragan Jonjić u ime svih članova zahvalio na dosadašnjoj suradnji i pomoći pri realizaciji nekoliko projekata od kojih izdvajamo: priključenje el. energije u Ribarski dom i dobivanje rješenja za rad mrijestilišta Kremenik.

Kako dosad nije postojao običaj da se ovaj značajan jubilej proslavlja, UO USR Vitez je usvojio inicijativu da se organizira druženje članova povodom rođendana Udruge s tim da se ne koriste novčana sredstva Udruženja nego da se proslava organizira uz pomoć dobrovoljnih donacija i novčanih priloga članova. Poziv na druženje je upućen svim članovima putem SMS poruka. Uz dobro raspoloženje druženje je potrajalo cijeli dan, a plamirani su i neki novi projekti.

Povijest USR Vitez:

Udruga sportskih ribolovaca Vitez osnovana je 10.04.1952. godine i od tada neprekidno djeluje kao članica tadašnjih strukovnih Saveza sportskih ribolovaca. Do osnivanja, zbog malog broja članova, bili smo u sastavu Udruženja sportskih ribolovaca Travnik kao njihova sekcija. Osnivači i organizatori rada bili su: Matija Pavlešić, Franjo Grabovac, Ludvig Tibold, Vinko Rajić i Drago Skopljakopširnije na linku

Fotosi - 08.04.2018.

Udruga sportskih ribolovaca Vitez
Lašvanska b.b. Ribarski dom • 72250 Vitez • Bosna i Hercegovina
ID broj: 4236178890008
Žiro račun:
UniCreditBank BiH 3382502200395477