Ispiši ovu stranicu

Novi stolovi i klupe ispred Ribarskog doma

Kako je lokacija Ribarskog doma sem ribolova postala atraktivna za odmor, šetnju, roštiljanje i uživanje u prirodi pored vode, sve više građana Viteza kao i gostiju iz drugih mjesta, se odlučuje provesti slobodno vrijeme kod nas. Prilikom nedavne posjete uposlenika poduzeća UKRAS d.o.o. dobili smo obećanje da će nam donirati drvenu građu kako bi napravili još stolova i klupa ispred Ribarskog doma. Obećano i odmah ispunjeno.

Poduzeće UKRAS d.o.o. Vitez je izvršilo nabavku drvene građe te su istu isporučili svojim vozilom ispred Ribarskog doma. Ovom prilikom im se iskreno zahvaljujemo na ovoj donaciji. Članovi USR Vitez su isti dan napravili akciju. Drvena građa je obrađena, nabavljen je neophodan materijal i naši majstori su sklopili 2 masivna stola i 4 klupe. Ovim je problem stolova koji smo imali prilikom većih skupova rješen. 
Napominjemo da su svi sadržaji u i oko Ribarskog doma, sem ribolovcima, na raspolaganju i svim gostima besplatno. Veće grupe molimo da se najave, a sve goste molimo da svoj otpad pokupe za sobom u kante za smeće. 

Mušičarska staza "Ludvig Tibold"
ribarski dom dronStaza je bogata salmonidnom ribom, potočnom pastrmkom i lipljenom sa ponekim primjerkom mladice. Na stazi se nalazi 6 kaskada, zakloni za ribu, obale su uređene, postavljene su klupe za odmor i kante za smeće. Sadržaji na stazi su: Ribarski dom,  hladnjak, stolovi sa klupama, roštilj, vanjski WC, voda za piće, noćna rasvjeta, u funkciji je pristupni put za motorna vozila sa parkingom pored Ribarskog doma.  Sadržaji su besplatni.