Izgradnja Ribarskog doma

U desetom mjesecu 2011. godine na sastanku UO USR Vitez donešena je odluka da se krena s gradnjom Ribarskog doma jer USR Vitez od svog osnivanja nije imala prostorije za rad i okupljanje.Pristupilo se izradi projekta te je isti prezentiran općini Vitez.

Na projekat smo dobili pozitivno mišljenje, te uz svesrdnu pomoć općine Vitez i jednog dijela naših privrednika počelo se sa realizacijom izgradnje Ribarskog doma.

Drvena građa za izgradnju Ribarskog doma je donacija općine Vitez. Sve akcije na izgradnji su stavljene u prioritet USR Vitez, a radove su izvodili naši članovi svaki slobodan dan. Normalno, kao i na svakom projektu koji traži građevinsko iskustvo glavni majstori su naši članovi Mehmed Arnautović i Marko Totić. Glavni pomagač je Sulejman Sadibašić Mema.

Krajem 2011. godine započinje gradnja drvene montažne ribarske kuće dimenzija 7x5m s isturenim terasama. Do kraja 2011. godine smo uspjeli objekt staviti pod krov i zatvoriti vanjskom stolarijom. U znak zahvalnosti, reklame poduzeća koji su nam pomagali nalaze se na našoj uređenoj mušičarskoj stazi.

TOK RADOVA

 

Udruga sportskih ribolovaca Vitez
Lašvanska b.b. Ribarski dom • 72250 Vitez • Bosna i Hercegovina
ID broj: 4236178890008
Žiro račun:
UniCreditBank BiH 3382502200395477